Vill du få vackra naglar?

Hej igen den här dagen, hoppas du mår bra! Idag ska jag berätta om ett företag, en salong som erbjuder hjälp inom naglar i Enköping. Detta med att göra en nagelförlängning är något som jag länge varit intresserad av och något som jag alltid har velat prova. Jag hade aldrig riktigt modet att prova detta på egen hand, men när min vän tog mig med till denna salong så insåg jag att det inte alls var något att vara rädd för. Salongen som jag gick till kan jag verkligen rekommendera för det är ingen slump att min vän alltid går dit. Efter att jag själv har varit där och fått de naglar jag alltid drömt om så har jag redan bestämt att jag ska tillbaka dit om ett par veckor igen. Vad man kan få hjälp med är antingen gel eller akryl och om ni inte vet skillnaden ska jag förklara det. 

Gelenaglar är dem som är gjorda av gel och naglarna blir naturliga och starka. Med andra ord, nageln förstärks med gel och det ger en naturlig känsla. Akryl är något helt annat och det mest populära alternativet nuförtiden. Naglarna blir mycket lättare och man kan verkligen få naglar i alla tänkbara former, storlekar och färger. Jag har inte provat denna metod så jag kan inte uttala mig egentligen om vilket som är bäst. Men man behöver inte bekymra sig om det för om man inte vet vad man vill ha så kommer nagelterapeuten att kunna hjälpa en att välja det som passar bäst utifrån ens förutsättningar, önskemål och behov. Hur länge håller en förlängning? Det beror nog lite på vilken typ av naglar man har valt samt hur ofta man tar hand om dem. Men gott och väl i en 5-6 veckor. Lycka till och ha en fin dag!