Nagelsalong nära Enköping

Hej, det är så roligt att ni har kommit hit igen och den här gången ska jag skriva ett inlägg om en nagelsalong. Det är så många i Enköping med omnejd som frågat mig om jag inte kunde rekommendera er en sådan då ni vet att när det kommer till kläder, mode och skönhet så är det i stort sett alltid det som jag skriver om här på bloggen. Mina naglar är något som ni alltid frågar mig när det gäller nagellackstrender, nagelkonst och tips om nagelvård. Och idag ska jag prata om en av mina favorit-nagelsalonger i området, men som samtidigt ligger lite utanför centrum.

Ända sedan i slutet av förra året har jag varit kund hos dem. Innan gick jag till en annan salong men det slutade med att det inte var riktigt professionellt gjort och sedan åkte ägaren dit för skattebrott och jag vill inte vara med och gynna företag som drivs av halvkriminella. Så när jag gick till denna nya nagelsalong som ligger lite utanför stan kunde jag se skillnaden på en gång för det är en professionell salong och sedan ett extra plus för att den finns i ägarens hem, och där finns det en katt som kom och hälsade på mig och jag älskar ju katter, men det ska jag inte skriva så mycket om den här gången utan det tar vi i ett annat inlägg. Nu har jag gelenaglar och de är långa och starka och väcker uppmärksamhet. Det går även att få hjälp med akrylnaglar och vilket som är bäst varierar från person till person, och vet man inte själv så får man hjälp att välja av hon som driver denna salong. Om det här inlägget inte gav er svar på era frågor får ni återkomma till mig, det är bara att fråga på!